Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουκέτο μέχρι νεωτέρας και στην Πρέμιερ Λιγκ

Στην απόφαση διατήρησης της αναστολής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι… νεωτέρας, προχώρησαν οι μεγαλομέτοχοι της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλίας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκεής (3/4).

«Καθίσται γνωστό ότι η Premier League δεν θα αρχίσει ξανά στις αρχές Μαΐου και η σεζόν 2019-20 θα επιστρέψει μόνο όταν είναι ασφαλές και επιτρεπτό να γίνει αυτό.

Η ημερομηνία επανέναρξης βρίσκεται υπό συνεχή επανεξέταση με όλους τους μεγαλομετόχους, αφού η επίδραση της πανδημίας του Covid-19 εξαπλώνεται, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να εργαστούμε από κοινού σε αυτή την απαιτητική πρόκληση. Η Premier League εργάζεται πολύ στενά με όλο τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα, όπως και με την κυβέρνηση, τις κρατικής υπηρεσίας και άλλους φορείς για να διαβεβαιώσει ότι θα βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση για το άθλημα.

Ο κοινός μας στόχος είναι να παιχθούν κανονικά όλες οι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο που θα μας επιτρέψουν να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα κάθε διοργάνωσης. Ωστόσο, η επιστροφή θα γίνει μόνο με την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης και μόνο όταν δοθούν οι απαραίτητες ιατρικές διαβεβαιώσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ