Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Λουτσέσκου: “Ψεύτης ο Καστίγιο”

Σε μία συνέντευξή του εφ όλης της ύλης, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο Νέρι Καστίγιο, στην μεταγραφή του στη Σαχτάρ, αλλά και στο επεισόδιο που είχε μαζί του:

«Λέει ψέματα δεν θα μπορούσα να το κάνω σε κανέναν αυτό. Πάντα όταν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά ζητήματα αφήνω τους παίκτες να φεύγουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Ο Ντεντίνιο πήγε σπίτι του όταν γέννησε η γυναίκα του, πως θα μπορούσα να αρνηθώ στον Καστίγιο όταν έχασε την μητέρα του. Ποιος το πιστεύει αυτό; Δεν μπορεί μάλλον να μου συγχωρέσει το γεγονός πως δεν τον χρησιμοποιούσα στη Σαχτάρ και ψάχνει για δικαιολογίες.

Μεγάλο λάθος τα 20 εκατομμύρια, είχα ενστάσεις. Είχε κάνει απλά μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό την προηγούμενη χρονιά. Έπαιξε καλά απέναντι μας στα ματς που έληξαν 2-2 και 1-1. Είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια. Είχε ταλέντο, αλλά ήταν εντελώς απείθαρχος. Στις συναντήσεις με την ομάδα άπλωνε τα πόδια του στο τραπέζι. Τον έδιωξα δύο φορές από την ομάδα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να παίξει σε εμάς τον βοήθησα να βρει ομάδα. Μίλησα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον που τον παρακολουθούσε πιο πριν και έτσι παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Μάντσεστερ Σίτι».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ