Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μάχη” τριών για τα εξτρέμ. Ονιεκούρου, Γκραντέλ και Σαντλί σε πρώτο πλάνο

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τα εξτρέμ μιας και αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει να στρέφει την προσοχή του σε τρία πρόσωπα.

Ονιεκούρου, Γκραντέλ και Σαντλί βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, με τις περιπτώσεις τους να έχουν τις δυσκολίες.

Ο Ονιεκούρου μπορεί να φεύγει από την Γαλατασαράϊ αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, όμως εκτός του ότι έχει συμβόλαιο με τη Μονακό, οι απολαβές του φτάνουν το 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν θέλει να διαθέσει ο Ολυμπιακός για την συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο ο παίκτης έχει τα στοιχεία του Ποντένσε που ψάχνει στην αγορά ο Μαρτίνς και παραμένει πάντα ψηλά στην λίστα των υποψήφιων. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Μονεγάσκους για τον δανεισμό του Ονιεκούρου και πως αυτές είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Σαντλί, ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Αντερλεχτ και επιστρέφει στην Μονακό. Παρόμοια περίπτωση με του Ονιεκούρου, όμως με λιγότερες αποδοχές. Και γι αυτό τον παίκτη ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει συμφωνία με τη Μονακό, με την οποία πάντως διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο Γκραντέλ έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και η περίπτωσή του μοιάζει η πιο εύκολη από όλες μιας και οι αποδοχές του είναι διαπραγματεύσιμες, ενώ και ο ίδιος βρίσκεται και καλό επίπεδο με συνεχόμενες επιτυχημένες αγωνιστικές περιόδους.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ