Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

ΜακΚίσικ: “Μαθαίνω δίπλα στον Σπανούλη και στον Σλούκα”

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την ανακούφισή του για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες.

“Νιώθουμε καλά, επιτέλους θα κοιμηθώ. Εσπασε το αρνητικό σερί και νιώθουμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά, να τελειώσουμε τη σεζόν καλά”, είπε μετά το τέλος του αγώνα και μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο ΜακΚίσικ μίλησε στην εκπομπή “Super Euroleague”.

Είπε: “Στα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνει το φτάνει δεν πάει άλλο. Έτσι συνέβη και σε εμάς. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Πρόσθεσε: “Μερικές φορές μετά από τέτοιες νίκες μπορεί να στεναχωρεθείς γιατί σκέφτεσαι κάποια παιχνίδια που έχουν χαθεί. Για μένα είναι η πρώτη χρονιά στη Euroleague και από τον Σπανούλη και τον Σλούκα μαθαίνω πράγματα που θα μου είναι χρήσιμα στο μέλλον”.

Συμπλήρωσε: “Μπορώ και να σουτάρω και να κάων drive. Με βοηθάει η παρουσία με τον Σλούκα, καθημερινά μαθαίνω για το πώς πρέπει να αντιδρώ με πράγματα μέσα στο παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Ερχόμενος από άλλη διοργάνωση, σε χαμηλότερο επίπεδο, είχα την μπάλα περισσότερη ώρα. Ερχόμενος στην Euroleague έχω την μπάλα λιγότερο. Οσο περνάει ο καιρός τόσο συνηθίζω και να είστε σίγουροι ότι ως το τέλος της σεζόν αλλά και την επόμενη θα είμαι καλύτερος”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ