Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μάντζιος: «Ή θα ανακαλέσει ο Παπαϊωάννου ή σύντομα θα λογοδοτήσει»

Για βρώμικο πόλεμο από τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, κάνει λόγω με προσωπική του δήλωση ο Άκης Μάντζιος, με τον πρώην, πλέον προπονητή της ομάδας, να τονίζει πως αν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν ανακαλέσει τα όσα είπε εναντίον του, τότε τον λόγο θα πάρει η δικαιοσύνη.

Αναλυτικά:

Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη.

Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. ’Η θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ