Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης: «Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, επισκέφθηκε την Πέμπτη (24/7) ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας.

“Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος ο οποίος δημιουργεί και προγραμματίζει τι πρέπει να κάνει με επαγγελματικό τρόπο. Αν δεν γίνει τελικά ο τελικός Κυπέλλου, θα παίξουμε ένα φιλικό την Τετάρτη με την Ομόνοια Λευκωσίας, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε με τη Γουλβς στην Αγγλία”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Μαρινάκη, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ενώ μετά τους μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Γουλβς.

“Ελπίζουμε η χρονιά να τελειώσει όσο πιο αργά γίνεται μέσα στον Αύγουστο. Και από την Κυριακή να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Αγγλίας με τη Γουλβς. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά ο δρόμος είναι ανοικτός γιατί θα απομένουν μόνο τρία παιχνίδια σε ουδέτερα γήπεδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κάνουμε την υπέρβασή μας και να προχωρήσουμε μέχρι τέλους στο Europa League. Είναι κάτι που το αξίζουμε. Το οφείλουμε στους οπαδούς μας, το οφείλουμε πάνω από όλα στους εαυτούς μας”.    ​

Στην συνέχεια ο κ. Μαρινάκης έκανε τον απολογισμό της σεζόν. “Ήταν η καλύτερή μας χρονιά μέχρι τώρα στην ιστορία μας. Καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα με διαφορά. Αλλά την ίδια στιγμή παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε πολύ μεγάλους αντιπάλους στην Ευρώπη. Το ευχαριστήθηκαν οι οπαδοί μας, εσείς οι ίδιοι, όλοι μας. Όλες οι βάσεις υπάρχουν για να το επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά. Θα είμαστε εδώ χωρίς πολλές αλλαγές για να πάμε ακόμα καλύτερα”, υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ενώ κατέληξε λέγοντας:

“Είναι πολύ σημαντικό το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας. Είμαστε μία οικογένεια. Το βλέπουμε και στα αποδυτήρια. Το βλέπουμε και εντός γηπέδου, όπως και εκτός. Είναι κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Να είστε όλοι καλά, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε δυναμικά”.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ