Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης: «Νίκη την Κυριακή για να μην χαλάσουμε τις εντυπώσεις»

Την νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου ζήτησε από την ομάδα να μην χαλάσει τις καλές εντυπώσεις του αγώνα με την Τότεναμ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, επαναλαμβάνοντας πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια για την απόδοσή σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Είδαμε πως στο ανώτερο επίπεδο, μικρά λάθη κοστίζουν και πρέπει να τα αποφύγουμε στο μέλλον. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και έτσι μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας. Παίξαμε καλύτερα από την Τότεναμ και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-2.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι αμαρτία όλη η καλή εντύπωση που έχουμε δημιουργήσει με την απόδοσή μας και η χαρά που έχουμε δώσει στον κόσμο μας, να μην έχει συνέχεια την Κυριακή. Να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο.

Είναι θέμα γοήτρου. Πρέπει να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός πως παίζουμε με μεγαθήρια στο Champions League, αποδείξαμε στο χθεσινό παιχνίδι πως αν παίξουμε συγκεντρωμένα, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε μια τεράστια υπέρβαση, γράφοντας ιστορία. Δίνουμε όλοι τον λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us