Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μαρινάκης: «Σήμερα είναι μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό» (vid)

Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Πειραιά, ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel.
Ο κ. Μαρινάκης, χαρακτήρισε την μέρα της ορκωμοσίας ως μέρα ευθύνης, τόνισε πως ο ίδιος και η παράταξή του οφείλουν με σκληρή δουλειά να προσφέρουν στο λαό του Πειραιά όσα πρέπει.
«Σήμερα είναι μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για όσα θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα τα οποία ολοκληρώνονται. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που του έχουμε υποσχεθεί. Αυτό δεν είναι εύκολο λόγω των συνθηκών της οικονομίας και της χώρας μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά και την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι εάν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του Θεού θα πάμε πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηριστικά.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us