Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή φάση”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Αρη:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα ψάχνει τις νίκες. Μπορεί να μην το καταφέραμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και καλή επιθετική λειτουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την τακτική του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή ποιότητα καταφέραμε και γυρίσαμε το αποτέλεσμα αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία πάλη και δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό διότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Για Τσιμίκα και Ποντένσε:
 «Είναι τραυματισμένοι και οι δύο αλλά πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να βγάλουμε μία ασφαλή εκτίμηση για την κατάσταση τους και για να ξέρουμε τι γίνεται με τους τραυματισμούς τους».

Για τη δουλειά του Σεμέντο στον Ιντέγε:
 «Όχι μόνο ο Σεμέδο, αλλά γενικότερα η αμυντική μας λειτουργία λειτούργησε πολύ καλά. Και ο Σεμέδο και ο Αβραάμ. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα δυνατά σημεία του Άρη και είχαμε καλές ενέργειες και στην επίθεση».

Για τη διαιτησία:
 «Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Με ικανοποιεί η δουλειά της ομάδας μου. Παλέψαμε πολύ, δώσαμε μάχη και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν καθάρισε το ματς:
 «Αναγνωρίζουμε πως αυτά τα δύο παιχνίδια δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα τα ματς και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας και να μην έρθουμε σε κίνδυνο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε μία καλή φάση. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει κάποια πράγματα. Η διακοπή έρχεται σε καλή στιγμή για εμάς γιατί πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Επίσης κάποιοι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά πρέπει να δουλέψουν και να ξεκουραστούν για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us