
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το 2020, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην κρύβει την χαρά του.
Για το αν ήταν ο ιδανικός τρόπος να πάει ο Ολυμπιακός στις διακοπές των Χριστουγέννων:
“Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στην πρώτη θέση πριν το τέλος της σεζόν. Θα δούμε τα αποτέλεσματα και των άλλων αλλά θέλαμε να είμαστε πρώτοι. Δεν είναι ρυθμό το ματς, ήταν και ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος, όμως δεν κρατάμε την εμφάνιση αλλά το σκορ και τη νίκη.”
Για την παρουσία των Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσου:
«Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσος θέλουν χρόνο για να αποδώσουν όπως πρέπει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία τους».
Τι γεύση του αφήνει η χρονιά που φεύγει.
«Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Όμως ήταν και απόλυτα πετυχημένη. Δεν ήταν η απόδοση πάντα όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε πει τον λόγο.
Εύχομαι να τελειώσουμε με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μπροστά σε κόσμο. Ευχομαι να τελειώσει η πανδημία και να επιστρέψει ο κόσμο στην κανονική του ζωή».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Photostory από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία
Δείτε φωτογραφικές στιγμές από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία πριν από το παιχνίδι...
-
Μαρτινς: «Δεν ήρθαμε να αμυνθούμε, θα είμαστε ο γνωστός Ολυμπιακός»
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ολλανδία με το υπέρ του 4-2 του πρώτου αγώνα, όμως...
-
Φορτούνης: «Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι το φαβορί»
Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα...
-
Η συνέντευξη Τύπου Μαρτίνς ενόψει PSV (video)
Παρακολουθείστε σε live streaming την συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Κώστα Φορτούνη,...