Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Δείξαμε εξυπνάδα. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δήλωσε:

“Μου άρεσε η ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε το ντέρμπι. Δείξαμε εξυπνάδα, όποτε χρειάστηκε να επιταγχύνουμε το κάναμε, ήμασταν οι δίκαιοι νικητές του αγώνα και δείξαμε ότι είχαμε την ικανότητα για το πως να κερδίσουμε ένα ντέρμπι.

Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Ολα τα παιχνίδια θα τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Θα το αντιμετωπίσουμε μαζεύοντας βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πρώτοι”.

Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:
Το ότι έπαιξε ο Μπα και τον Βαλμπουενά: Η εξήγηση είναι πως ο Μπα τον τελευταίο καιρό δίνει πολύ καλές απαντήσεις. Το ίδιο και ο Σισέ. Όμως ο Μπα δικαιούταν να πάρει τη θέση αυτή για σήμερα. Ήταν μία επιλογή μας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και με τον Σισέ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Για τον Ματιέ ήταν σημαντικό να πάρει λεπτά συμμετοχής. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν. Όταν μπαίνει στο γήπεδο ο Βαλμπουενά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση μπορεί να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.
Το πρωτάθλημα: Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Είναι και ο Άρης. Έχουμε ένα πλεονέκτημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος.
Το ότι μπήκε αλλαγή ο Ραντζέλοβιτς και όχι ο Μασούρας: Ποτέ δεν έχω προσχεδιασμένες αλλαγές. Όλα πηγαίνουν με βάση τον αγώνα. Ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα. Ο Ραντζέλοβιτς δεν έχει το γκολ που έχει ο Γιώργος αλλά δίνει βάθος στο παιχνίδι. Για αυτό τον βάλαμε.
Το εάν τελικά υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: Σε ένα ντέρμπι έχει μεγάλη σημασία η έδρα. Όμως όταν μιλάμε για ματς με τους φιλάθλους μας, που θα είχαμε μεγάλη ώθηση. Σε άδεια γήπεδα όμως είναι διαφορετικό. Παίξαμε με εξυπνάδα και στο β’ μέρος διατηρήσαμε την υπεροχή μας. Το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Όταν ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στο α’ μέρος κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας ή πως ήταν τόσο εύκολο. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε.
https://www.youtube.com/watch?v=j_j1zbr-RLU

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ