Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Δείξαμε μεγάλη ποιότητα»

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με το “διπλό” από την Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίν να εμφανίζεται ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Την εικόνα του Ολυμπιακού:Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δείξαμε μεγάλη ποιότητα. Στο α’ μέρος ήμασταν καλοί αν και δεν σκοράραμε. Όταν είμαστε καλοί στο α’ μέρος κουράζουμε τον αντίπαλο. Επιτρέψαμε ελάχιστες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο β’ μέρος είδαμε μία τελείως διαφορετική εικόνα υπέρ του Ολυμπιακού. Είμαστε κυρίαρχοι. Καταφέραμε να πάρουμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα”.
Το γεγονός ότι διαρκώς πήγαινε πάνω κάτω: “Νομίζω ότι κανένα ματς πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Κανένα ματς εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός αντίπαλος. Όμως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν καλή και δεν μας βοήθησε να παίξουμε γρήγορα. Ήμασταν και για αυτό αγχωμένοι”.
Τους επιθετικούς του: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τόσους καλούς επιθετικούς. Είναι δύσκολο να διαλέξεις. Έχουμε και τον Σουντανί και τον Κάιπερς”.
Τον Σισέ: “Είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Είμαστε δυνατοί. Ο γιατρός ανησυχούσε ιδιαίτερα αλλά εκείνος ένιωθε καλά πνευματικά και σωματικά και ήθελε να συνεχίσει. Είναι το πνεύμα που σας αναφέρουμε”.
Τον Μπρούμα: “Μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Μπορεί να παίξει σε πιο κοντινές αποστάσεις. Οι Λαζάρ και Γιώργος παίζουν σε πιο μακρινές αποστάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει τις λύσεις για κάθε θέση”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ