
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την ψυχολογία του και πλέον απέχει έναν βαθμό απ’ την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος! Οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται για το σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (04/05, 19.00, NS Prime) και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για την προσέγγιση του ντέρμπι, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό απ’ τον δικέφαλο του Βορρά στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.
Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας.
Τα προβλήματα: Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για να επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους.
Το εάν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
“Ψάχνονται” για Λαλά. Ποιοι είναι στη λίστα για την αντικατάστασή του
Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στα αμυντικά του άκρα και περισσότερο στην θέση του...
-
Μαρτίνς: “Απέρριψα προτάσεις για τον Ολυμπιακό”
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Πορτογαλία για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι...
-
Έντονες αναφορές και πάλι στην Αργεντινή για Ανχιλέρι (video)
Ολοένα και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Φαμπρίσιο Ανχιλέρι για τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος...
-
Τι γίνεται με τους δανεικούς
Από τον Ολυμπιακό εξετάζονται οι περιπτώσεις των παικτών που έπαιξαν δανεικοί της σεζόν που...