Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Δεν θα κατηγορήσω τους παίκτες”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις αιτίες του αποκλεισμού, χωρίς να πάρει την ευθύνη:

“Δεν είχαμε πάθος και ένταση. Δεν δηλώσαμε την πρόθεσή μας να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ με τη μία και μοναδική φάση του αντιπάλου ήμασταν καταιγιστικοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες,κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε, σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορήσω τους παίκτες. τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό, νιώθουμε απογοήτευση.

Δεν είχαμε την ένταση που έπρεπε στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε την απαιτούμενη δυναμική. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε εντελώς εικόνα. Δεν θα ρίξω κάπου την ευθύνη. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή εικόνα και ότι δεν είναι αυτός στόχος του Ολυμπιακού. Αυτό που πετύχαμε είναι πολύ λιγότερο από τις απαιτήσεις που έχει αυτό το τεράστιο κλαμπ. Δουλεύει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και έχει ένα πρόεδρο που προσφέρει τα πάντα”.

– Οι τελικές είναι 28 και ο αντίπαλος έκανε 19 εποκρούσεις. Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι, τι θα ήταν αυτό;

“Τα νούμερα που αναφέρατε τα λένε όλα. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Είναι κάτι που μας έχει στοιχίσει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό είναι πρόβλημα που μας έχει στοιχίσει από την αρχή”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ