Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Εχει μεγάλη αξία η νίκη μας, το αποτέλεσμα μετράει”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά από τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού:

“Δύο διαφορετικές εικόνες παρουσιάσαμε σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη εικόνα. Ομως πρέπει να σκεφτούμε την εβδομάδα που περάσαμε, μία δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες, όμως μετράει το αποτέλεσμα, μετράει η νίκη σε αυτό το χρονικό σημείο και με αυτά τα δεδομένα προβλήματα από κορωνοϊό, τραυματισμούς και άλλες απουσίες.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο. Ενας από αυτούς είναι και η κούραση. Υπήρχαν παίκτες που επέστρεψαν αργά και κουρασμένοι από τις Εθνικές τους ομάδες. Η κούραση φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Εχει μεγάλη αξία η νίκη μας δεδομένων των συνθηκών. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την απόδοσή μας. Ευχόμαστε να τελειώνουν γρήγορα όλα αυτά και να επιστρέψουμε πλήρεις στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας. Κάναμε 35 καλά λεπτά, όμως από εκεί και πέρα άρχισε να φαίνεται η κούραση και η αγωνιστική ετοιμότητα που έλειπε.

Το σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να κερδίζει και να παίρνει τίτλους”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ