Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Είχαμε άγχος στο πρώτο ημίχρονο”. Τι είπε για Κάϊπερς και Μπρούνο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά από τη νίκη επί του Παναιτωλικού:

“Είχαμε αρκετό άγχος στο πρώτο ημίχρονο, όχι χαλαρότητα όπως άλλες φορές. Αρκετοί παίκτες έδειξαν να είναι αγχωμένοι στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέραμε, βάλαμε τα γκολ, πετύχαμε αυτό που θέλαμε και πλέον έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στον αγώνα με την Ομόνοια.

Γνωρίζω καλά την ομάδα αλλά γνωρίζω και τον αντίπαλο. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε για να πλήξουμε τον αντίπαλο. Τίποτα δεν θα συνέβαινε εάν δεν είχαμε λύσεις και στον πάγκο που μπορούν να βοηθήσουν, λύσεις με ποιότητα, αλλά και παιδιά με χαρακτήρα, που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα.

Για τον Κάϊπερς, δεν θα τον κρίνουμε μόνο από το σημερινό του παιχνίδι. Είναι ένα παιδί που μας έχει εντυπωσιάσει καθημερινά. Σήμερα δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του, είχε άγχος. Ομως είναι ένα παιδί που έχει καλά στοιχεία και υπολογίζουμε σε αυτόν.

Για τον Μπρούνο και το γεγονός ότι έπαιξε δεξί μπακ, είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει την ενέργεια και την θέληση να προσφέρει, παρότι δεν παίζει στην φυσική του θέση. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ο Μπρούνο είναι ένας από τους παίκτες που με την προθυμία που δείχνει, αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ