Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς»

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε χαμόγελα με την εμφάνιση του, στο τελευταίο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους και την νίκη του με 2-0 επί της Κραΐόβα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τον απολογισμό της μέχρι σήμερα προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε:

Για τα συμπεράσματα από το φιλικό: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον, παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια. Στο β’ δεν παίξαμε τόσο καλά λόγω κούρασης και ζέστης, αλλά δείξαμε καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να δούμε και την κούραση στο β’».

Για τον Κρίστινσον: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής δικός μας, τον υπολογίζουμε, μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με τη χώρα του και είναι εδώ να παλέψει για μία θέση».

Για το τι τον ικανοποίησε από την προετοιμασία στην Αυστρία: «Είχαμε θετική εικόνα, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία, αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα, διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας, μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά. Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τους μικρούς: «Θα έλεγα ότι είναι μία προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας, γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ