Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Είμαστε πρώτοι, αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε και ποιοτικά παιχνίδια»

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση, με τον Πέδρο Μαρτίνς, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, να μιλά για τους στόχους του Θρύλου αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Δεν είχαμε τραυματισμούς με εξαίρεση τον Λάζαρο.Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Αν κρίνουμε από τις μετρήσεις της ομάδας μας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κυρίως είναι ακριβώς ίδιες με το διάστημα πριν την παύση των δραστηριοτήτων.Έχουμε μπροστά μας ένα μίνι πρωτάθλημα και θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ασχέτως τι γινόταν πριν την πανδημία».

Για το στόχο στα πλέι οφ: «Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι η πρώτη φορά που ο πρωτοπόρος συμμετέχει στα πλέι οφ. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, εκτός από το να πάρουμε αποτελέσματα. Είμαστε πρώτοι, αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε και ποιοτικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι απαιτητικά και θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με εκείνους. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν, γιατί δεν υπάρχει κάτι προηγούμενο, ένα φιλικό παιχνίδι ή κάποια εικόνα από πρόσφατη κατάσταση του αντιπάλου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά για τον ΠΑΟΚ, πάντως εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, απλά δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και πόσο αυτό θα μετρήσει για την συνέχεια της δουλειάς του: «Δεν θα παίξει κανέναν ρόλο η ανανέωση. Όλοι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, τις προπονήσεις, τους παίκτες. Δεν θα αλλάξω κάτι στη διαχείριση. Ακόμα και αν τελείωνε το συμβόλαιό μου, θα έκανα το ίδιο. Θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο. Δεν μας έλειπε κάτι μέχρι τώρα, πέραν από τους τίτλους».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ