Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Ελειπε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες μας”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα με τον Αρη:

“Ηταν ένα παιχνίδι ανοικτό, έλειπε ο ρυθμός σε κάποιους από τους παίκτες μας, κάποιοι σιγά σιγά τον αποκτούν, ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο παίξαμε για να κερδίσουμε.

Είναι χαρά του προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ. Ήταν σημαντικό για μένα, το είχα υποσχεθεί και ακόμη κι όταν δεν έπαιζαν ήταν πολύ σωστοί επαγγελματίες,

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Αρη για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια, χωρίς να έχουν πολλές αλλαγές, παίζοντας συνεχόμενα ματς σε αυτό τον ρυθμό”

Για τον Τοροσίδη: “Πραγματικά ήταν αρκετός καιρός που δεν έπαιζε. Δεν θα σταματήσω να λέω ότι και ο Τοροσίδης αλλά και ο Αβραάμ είναι σημαντικοί για εμάς. Με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα, έδειξε ότι δούλευε τόσο καιρό και ήταν έτοιμος όταν τον χρειαστήκαμε. Γι αυτό και πανηγύριστηκε το γκολ που πέτυχε”.

Για τον Λοβέρα και τον Μπρούνο: “Είναι ένα από τα παιχνίδια που μας επιτρέπουν να κάνουμε διάφορες δοκιμές. Και ο Λοβέρα έπαιξε σε διαφορετική θέση για κάποια ώρα και ο Μπρούνο”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ