Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς “Φιλοδοξία, θέληση και έδρα τα προσόντα μας” (video)

Στις πρώτες του δηλώσεις, σχολιάζοντας την κλήρωση του Champions League με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι:

“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά, όμως αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν πάρα πολύ δυνατό όμιλο, με την γνωστή Μπάγερν, την φιναλίστ Τότεναμ, όμως θα τα δώσουμε όλα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, παρότι για πολλούς παίκτες μας θα είναι η πρώτη φορά σε αυτή την διοργάνωση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ερυθρό Αστέρα μιας και τα παιχνίδια ανάμεσά μας θα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη θέληση για την διοργάνωση, έχουμε φιλοδοξία και έχουμε μία δυνατή έδρα”.

«Είχε δίκιο ο πρόεδρος. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε πως τίποτα δεν θα ήταν εύκολο σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλούς διεθνείς. Όλοι θα τιμήσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα τα δώσουμε όλα για να δείξουμε πράγματα».

Για το αν περιμένει ένα… μεταγραφικό δώρο από τον Μαρινάκη: «Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για πρόσωπα που δεν είναι στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να μιλάω για όσους δεν έχουν έρθει ακόμα. Πρέπει να ασχοληθούμε για όσους είναι καθημερινά στην ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για κάποιον παίκτη που δεν είναι στην ομάδα».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us