Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς για Αϊντχόφεν: “Θα παλέψουμε” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αντίπαλο στο Europa League, Αϊντχόφεν:

«Είναι μια διοργάνωση όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες, πολλές από το Champions League. Επίσης, ομάδες που έκαναν καλές εμφανίσεις και καλή πορεία στο Europa League και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Champions League. Πρόκειται για ένα Champions League δεύτερου format.

Είναι δύσκολο το ζευγάρι, γιατί η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Μια ομάδα νέα, με πολλή ποιότητα. Ηδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Europa League, σε μια άλλη δεκαετία.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και θέλουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας. Ενα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση.

Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ότι πήγαμε πέρσι στο Europa League. Αυτό είναι που επιθυμούμε. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ δύσκολες. Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο. Να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ