Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς για τις αλλαγές και τα δύο ματς με ΑΕΚ που ακολουθούν

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του ΟΦΗ:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Δεν υπήρχε χαλάρωση όπως τα προηγούμενα παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την απόδοση των παικτών»

Για το πασίγιο πριν την έναρξη του ματς: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Όπως έχω πει παλαιότερα είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ομάδα που έχει ταυτότητα λόγω του προπονητή της. Είναι μία μεγάλη κίνηση που δε συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε»

Για την αλλαγή στην αλλαγή«Ο Ελ Αραμπί βγήκε για να προστατευθεί. Προέρχεται από μία μεγάλη σειρά αγώνων. Δεν ήταν θέμα τακτικής η αλλαγή του. Συμπεριφέρθηκε άψογα μέσα στο παιχνίδι».

Για τις πολλές αλλαγές στο ματς: «Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες μου ότι όλοι έχουν συνεισφέρει για αυτό τον τίτλο. Είπα να δώσω μία ευκαιρία σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να ανταποδώσω τη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη σεζόν. Ήταν μία ευκαιρία να δώσουμε ένα παράδειγμα και στους πιο νέους παίκτες ότι αν δουλεύουν θα ανταμείβονται»

Για τα δύο ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλη βαρύτητα. Στο ένα κρίνεται ένας τίτλος αλλά και το ματς του πρωταθλήματος είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε θέλουμε να διευκολύνουμε κανέναν αντίπαλο. Θα υπερασπιστούμε τη φανέλα μας με κάθε τρόπο. Έτσι θα κάνουμε και στο ματς του πρωταθλήματος»

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ