Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς για Τσιμίκα: «Βελτιώθηκε πολύ και θα παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου»

Ο Κώστας Τσιμίκας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με την φανέλα της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λίβερπουλ, με τον Πέδρο Μαρτίνς, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην, πλέον, παίκτη του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα “goal.com”, στάζοντας… μέλι για τον Τσιμίκα.

“Είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας, ένας φανταστικός άνθρωπος. Αξίζει αυτή την ευκαιρία. Βελτιώθηκε τόσο πολύ και τώρα θα παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη”, υποστήριξε ο Μαρτίνς, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Δεν είμαι τόσο χαρούμενος που έχασα έναν τόσο καλό παίκτη, αλλά χαίρομαι για τον Κώστα. Μίλησα μαζί του αμέσως μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του και ήταν πανευτυχής. Είναι ένα από τα όνειρά του. Είναι ένας μαχητής που παίζει με πάθος. Έχει δυνατή προσωπικότητα. Είναι διαθέσιμος να μάθει. Πιστεύω ότι ο Κλοπ θα το γνωρίσει αυτό, ακούει με  προσοχή. Θέλει να βελτιωθεί, είναι καλός επαγγελματίας, ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά. Επιπλέον γνωρίζει ότι πρέπει να είναι υπομονετικός. Ο Ρόμπερτσον είχε μία φανταστική σεζόν, αλλά ο Κώστας είναι έτοιμος για τα πάντα. Θα δουλεύει καθημερινά”.

Ο Μαρτίνς στάθηκε και στην βελτίωση στο παιχνίδι του Τσιμίκα τα δύο τελευταία χρόνια:

“Βελτιώθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν επέστρεψε από την Ολλανδία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά βελτιώθηκε στις τοποθετήσεις του και τις μάχες. Με την μπάλα γνωρίζει τι θα κάνει, ενώ έγινε και περισσότερο επιθετικός χωρίς αυτήν”.

Τέλος, εξήγησε τους λόγους που καθιστούν τον Τσιμίκα ιδανικό για το παιχνίδι του Κλοπ: “Συμμετέχει πάντα στο επιθετικό παιχνίδι και γι’ αυτό τον λόγο ο Κλοπ τον απέκτησε. Για το παιχνίδι του Κλοπ, ο Τσιμίκας είναι υπέροχος. Δίνει ενέργεια και πλάτος. Έτσι παίζουμε και εμείς. Μέσα στην σεζόν έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έπαιξε καλά απέναντι στον Αντάμα Τραορέ, αλλά δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Ήταν κάτι νορμάλ για τον Κώστα”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ