Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί”

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε μετά από τη νίκη επί του Αστέρα:

“Είναι αλήθεια πως ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σήμερα. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και στην συνέχεια να ανοιχτεί το παιχνίδι μας. Οι στημένες φάσεις αποτελούν μέρος του παιχνιδιού και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να έχουμε τέτοια αποτελεσματικότητα.

Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που φάνηκε ότι είχε μελετήσει τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για εμάς να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι. Δεν είναι δυνατό πάντα η ενέργεια να είναι σε υψηλό επίπεδο, αν και αυτό το θέλουμε. Ίσως στην αρχή μας έλειπε η δυναμική. Ομως από τότε που ο Μασούρας έπαιξε σαν δεύτερος επιθετικός, κατάφερε να προσθέσει επιπλέον ενίσχυση στην επίθεσή μας και να μας βοηθήσει να βρούμε επιπλέον λύσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας είχε διαβάσει καλά.

Ο Αστέρας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν συνηθίζει να παίζει κλειστά, κάνει παιχνίδι και δημιουργεί φάσεις. Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε σήμερα τον Αστέρα να παίξει κλειστά. Μετά από το όμορφο γκολ του Μαντί, το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς.

Είναι ολοφάνερο πως οι παίκτες μας έχουν ξαναβρεί το εαυτό τους και μετά από όσα έχουμε περάσει με τον κορωνοϊό. Θα μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε και τέτοιες καταστάσεις”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ