Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Κούραση ή υπερφόρτωση μας επηρέασαν. Ανοικτή η αγορά των μεταγραφών”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε μέσω των social media για τη νίκη επί του ΠΑΣ αλλά και για τα θέματα των μεταγραφών:

“Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Θέλαμε την καλύτερη δυνατή 11άδα. Πραγματικά σήμερα ήταν παίκτες που δεν μπορούσαν να είναι στην πιο καλή κατάσταση από κούραση ή υπερφόρτωση. Όπως οι Βαλμπουενά, Φορτούνης ή Εμβιλά. Είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε γκολ στο α’ μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε και μετά ο ΠΑΣ έπαιξε πιο κλειστά. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη όμως. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες μου. Αυτά τα ματς δίνουν πρωταθλήματα”.

Τον Ρέαμπτσιουκ: “Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει προσαρμοστεί και ήρθε από την Πορτογαλία με συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ένας παίκτης από τον οποίο περιμένουμε και άλλα πράγματα στη συνέχεια. Έχουμε τον Χοσέ Χολέμπας και έχουμε την πολυτέλεια να βασιστούμε σε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση”.

Το εάν υπάρχει θέμα απόκτησης στόπερ: “Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές. Ούτε για αποχωρήσεις ούτε για αφίξεις. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Όμως όσο είναι ανοιχτή η αγορά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ