Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Ξέραμε πως δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε καλά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο”

Μετά από τη νίκη επί της Λάρισας, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

«Ξέραμε πως σήμερα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε καλά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάναμε πολλά λάθη γιατί σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να παίξεις όπως θες, ωστόσο μετά από ταξίδι κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη.

Ειλικρινά δεν έλειψε η συγκέντρωση, ήταν η κούραση και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είμαστε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και με βάση το γήπεδο, κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τους τρεις βαθμούς»

Για το πέναλτι: «Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις του διαιτητή, υπάρχουν αρμόδιοι, υπάρχουν ακυρωμένα γκολ, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Για τη διαιτησία: 
«Είναι στιγμές του παιχνιδιού, δεν πρόκειται να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή, μπορούμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι».

Για το δεύτερο ημίχρονο και την κούραση: 
«Αυτό συνέβη για πολλούς λόγους, ο αντίπαλος μας δημιούργησε δυσκολίες αν και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, παρά μόνο μία φορά στο τέλος του αγώνα. Είχαμε άλλα προβλήματα, ένα πολύ κουραστικό και απαιτητικό ταξίδι στη Ρωσία, και από άποψης ψυχολογικής αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης. Ήμασταν πάρα πολύ εξαντλημένοι, αυτός ο αγωνιστικός χώρος ήταν απαγορευτικός για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήμασταν στο επίπεδο που συνηθίζουμε και που θέλουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά το πρωτάθλημα είναι έτσι και πολλές φορές πρέπει να το δεχτείς αυτό και να πετύχεις το πιο σημαντικό που είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και να συνεχίσουμε».

Για το τι κρατάει:
 «Κερδίσαμε, αυτό είναι που κρατάω. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλού επιπέδου και ποιότητας από καμία από τις δύο ομάδες, απ’ όσα είχαμε δει από άλλα παιχνίδια και του αντιπάλου. Πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήταν ένα ματς με πολλές μάχες, πολλές διακοπές, το πιο σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια είναι να κερδίζουμε και αυτό κρατάμε».

Για το VAR:
 «Φυσικά και αυτό το σύστημα υπάρχει για να βοηθήσει και να βελτιώσει το ποδόσφαιρο, φυσικά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί ο κόσμος, όπως και σε άλλες χώρες το ίδιο και στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τεχνολογία όταν εφαρμόζεται με τον σωστό τρόπο είναι ευπρόσδεκτη

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us