Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Ξυπνητήρι για όλους. Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μετά από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα (0-0):

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποίησουμε δικαιολογίες και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν καταφέραμε να έχουμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν ο αγώνας, κυριαρχήσαμε στο ματς αλλά δε σκοράραμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στις εξελίξεις του αγώνα αντί να τις προλάβουμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα στάθηκε αμυντικά καλά. Αφήναμε το χρόνο να περνάει χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση».

Στη συνέχεια τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το ματς αυτό θα λειτουργήσει ως μάθημα, να μας θυμίσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει αν δεν είμαστε όπως πρέπει. Ήταν ένα ξυπνητήρι για όλους, παίκτες και προπονητές, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε όπως πάντα αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που δημιουργεί ο κορωνοϊός, απάντησε: «Φυσικά επηρεάζει την ομάδα μας, την κοινωνία, τους φιλάθλους μας. Δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Να σταθούμε όμως στον αγώνα, δεν φτάσαμε στο στόχο μας γιατί δεν πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλό μας, ενώ ο αντίπαλος στάθηκε δυνατός στη δική μας πίεση και πήρε τον έναν βαθμό».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ