Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Με τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκό τελικό”

Τα όνειρά του και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό ανέλυσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο ηλεκτρονικό περιοδικό της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς:

Το όνομά σας αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ αρκετών ομάδων στο εξωτερικού, τι σας έκανε να πάρετε την απόφαση να ανανεώσετε την συνεργασία σας με την ομάδα;

«Έκανα αυτό που ένιωθα ότι δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2018. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό του κόσμου για τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα και υπάρχει και η αναγνώριση από τον πρόεδρο. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο από το να συνεχίσω εδώ στην ομάδα».

Ποιο είναι το όνειρό σας με τον Ολυμπιακό;

«Είναι άλλο τι ονειρεύομαι και άλλο το τι μπορούμε ρεαλιστικά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ονειρευτούμε γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες. Θα μου άρεσε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό σε έναν τελικό στην Ευρώπη. Αυτό θα μου άρεσε».

Πως αισθάνεστε που έχετε συνδέσει το όνομά σας με δύο από τις σπουδαιότερες προκρίσεις της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Αναφερόμαστε σε αυτές με τη Μίλαν και την Άρσεναλ.

«Είμαι ευτυχισμένος όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά! Πήραμε όλοι πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτές τις μεγάλες προκρίσεις. Είναι κάτι που ελπίζω να επαναλάβουμε στο μέλλον!».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει συνεχώς το όνομά σας στο γήπεδο, ωστόσο έχετε κερδίσει την αναγνώριση και από τους αντιπάλους σας, το περιμένατε πως θα «κατακτήσατε» τόσο γρήγορα το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Όχι γρήγορα. Δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Δουλεύουμε δύο χρόνια για να καταφέρουμε να κερδίσουμε την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού και τον σεβασμό των φίλων των άλλων ομάδων. Νιώθω πολύ περήφανος και ταυτόχρονα νιώθω την ευθύνη για να συνεχίσω να δουλεύω με ποιότητα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ