Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Μεταγραφή μόνο αν αποχωρήσει παίκτης από τον κορμό της ομάδας»

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μόνο αν υπάρξει αποχώρηση παίκτη, μέσω πώλησης, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-την πιθανότητα μεταγραφής ή πώλησης: «Η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μας αρέσει να έχουμε παίκτες που δεν θα παίζουν. Αν υπάρχει αποχώρηση παίκτη του κορμού μας, σίγουρα θα χρειαστεί να καλυφθεί το κενό. Στην αγορά όλα μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από τον πρόεδρο και την διοίκηση, πώς θα αποφασίσουν να κινηθούν σε προτάσεις για παίκτες μας».

-το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός: «Αυτό που ζητάμε τον Ολυμπιακό είναι πάντα να κερδίζει. Ο πρωταρχικός στόχος είναι αυτός. Πάντα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και οι αριθμοί δείχνουν ότι το κάνουμε καλά. Κάποιες φορές δεν το κάνουμε τόσο καλά, αλλά πάντα προσπαθούμε να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων».

-τη διαφορά που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι κάτι έχει τελειώσει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κατακτηθεί και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί μέχρι το τέλος, γιατί πολλοί αντίπαλοί μας θα θελήσουν να πάνε καλύτερα από ό,τι μέχρι τώρα».

-την κατάσταση του Χασάν: «Συμπλήρωσε μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά μετά από ενάμιση μήνα απουσίας. Μπορούμε να πούμε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν είναι ακόμη στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και είναι ένας παίκτης που χρειάζεται το χρόνο του για να επιστρέψει και να μας βοηθήσει όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

-το τι περιμένει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Να μην μας μπερδεύει η θέση του Παναιτωλικού. Θα δούμε μία ομάδα με μεγάλη όρεξη να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς γιατί τους έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αποτελεσματικοί και με αυτοσυγκέντρωση».

-το αν δούμε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: «Ελπίζουμε γιατί γι’ αυτό τον φέραμε. Είναι ένας παίκτης που τον πιστεύουμε και οτι έχει το ταλέντο να μας βοηθήσει. Όμως θα χρειαστεί χρόνο, να προσαρμοστεί. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος σε μία τόσο ποιοτική ομάδα. Όμως έχει πολλά προσόντα και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ο Εμβιλά είναι μία άλλη περίπτωση παίκτη, καθώς ήρθε πολύ πιο έμπειρος, πολύ πιο έτοιμος και με περισσότερες εικόνες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα, που δείχνει πως πλέον έχει προσαρμοστεί απόλυτα, φαίνεται και στη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας,

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ