Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται και αυτός σε καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού, με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού να μην κρύβει το πόσο πολύ του λείπει το ποδόσφαιρο, σε συνομιλία μέσω Facebook που είχε με την ομάδα με την οποία ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά το 1988, την Φιρένσε.

«Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα καθόλου. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο και πως μου έλειπε το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου», υποστήριξε ο Μαρτίνς, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το τι είναι αυτό που τον χαροποιεί στην δουλειά του.

«Μου αρέσει να βλέπω την ανάπτυξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες να γίνονται άντρες», είπε.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για αυτούς που τον επηρέασαν στην καριέρα του.

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες (σ.σ: προπονητής στη Φιρένσε 1997-1990), με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης και παιχνιδιών στη Φιρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε. Εκτός από αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχθηκα με τον προπονητή Κάρλος Κεϊρός και επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο , ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ