Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Να μην αλλάξουμε την φιλοσοφία μας”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (20.45 Novasports) με την Μπασακσεχίρ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League:

«Ανεπίσημα έχουμε μιλήσει με τον Βαλμπουενά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε καλά πληροφορημένοι για τον αντίπαλο, τον έχουμε μελετήσει καλά και έχουμε μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να τους διαβάζουμε.

Χρειάζεται να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί, αφού θα αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Εχουμε τα όπλα μας για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο.

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Οταν περνούν 15 μέρες, μια ομάδα βελτιώνεται. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι ανεβασμένη. Αν συγκριθούν οι δύο ομάδες, η Πλζεν και η Μπασακσεχίρ, είναι και οι δύο ποιοτικές. Η φιλοσοφία της Μπασακσεχίρ είναι αυτή του νικητή, οι παίκτες της είναι καλύτεροι από αυτούς της Πλζεν».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ