REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Μαρτίνς: “Οι Εθνικές δεν σέβονται τα πρωτόκολλα. Θέλουμε άλλες δύο νίκες. Έχουμε παίκτες”
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Η κούπα στον κόσμο (video)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
Έτσι σήκωσε το 24ο (vid)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
«Καθαρή» νίκη με Αιγάλεω
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Τσάκισε τον Παναθηναϊκό και σήκωσε το 24ο (video)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
Ερυθρόλευκο ξέσπασμα
OLYMPIACOS WOMEN
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Μαρτίνς: “Οι Εθνικές δεν σέβονται τα πρωτόκολλα. Θέλουμε άλλες δύο νίκες. Έχουμε παίκτες”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Οι Εθνικές δεν σέβονται τα πρωτόκολλα. Θέλουμε άλλες δύο νίκες. Έχουμε παίκτες”

REDNEWS Team
Last updated: 24/11/2020 5:15 ΜΜ
REDNEWS Team Published 24/11/2020
Κοινοποίηση
Κοινοποίηση

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί στο Champions League, την αυριανή αναμέτρηση με την Σίτι αλλά και τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει:
«Νομίζω ότι δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες με την Πόρτο. Εάν ήμασταν θα είχαμε βάλει γκολ και θα είχαμε πάρει βαθμούς. Επίσης με τη Σίτι, που είναι μία κορυφαία ομάδα νομίζουμε πως κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και είχαμε κάτι να διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα ελπίδες και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση.
Από αύριο ξαναρχίζουμε την προσπάθεια της πρόκρισης. Να στερήσουμε την κατοχή από τη Σίτι. Έχουμε πράγματα υπέρ μας όπως ότι παίζουμε στο Καραϊσκάκη και πάντα εντός έδρας είμαστε πιο δυνατοί. Για να προκριθούμε θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες. Δύο νίκες στα επόμενα ματς. Στα ματς που απομένου.
Τώρα έχουμε άλλες δύο σίγουρες απουσίες. Τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς που σίγουρα δεν θα παίξει και τον Ραφίνια που έχουμε ακόμα 24 ώρες για να αξιολογήσουμε την κατάστασή του».
Για τις συνθήκες στις εθνικές ομάδες με τον κορωνοϊό και τα ταξίδια: «Διαφωνώ με πολλά πράγματα. Ειδικά με τα πρωτόκολλα και το ότι δεν σέβονται τις συνθήκες (Εθνικές ομάδες). Εθνικές που κάνουν φιλικά και βάζουν σε κινδύνους με ταξίδια τους παίκτες. Νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην Αφρική. Καταλαβαίνουμε τις συνθήκες, την εποχή και τις δυσκολίες αλλά πρέπει να βρεθεί λύση.
Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Να βάζουν παίκτες στο ίδιο δωμάτιο και να κινδυνεύει η υγεία τους. Πρέπει η ΦΙΦΑ να τα δει αυτά τα πράγματα».
Για τους Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ελ Αραμπί: «Ο Λάζαρ είναι θετικός στον κορωνοϊό. Για τους Χασάν και Ελ Αραμπί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε».
Το εάν έχει κατασταλάξει στο τι θέλει να κάνει αύριο στο παιχνίδι με τη Σίτι: «Ναι δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για προβλήματα. Είτε προβλήματα με Εθνικές είτε άλλα γενικότερα. Κάθε φορά που θα έχουμε ένα πρόβλημα θα το λύνουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και θέλουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Ο Ολυμπιακός παίρνει δύναμη στο Καραϊσκάκη.
Έχουμε απουσίες, όμως έχουμε λύσεις και καλούς παίκτες και θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο β’ μέρος με τη Σίτι. Δεν νομίζω πολλές ομάδες να το έχουν κάνει αυτό. Θέλουμε να παίξουμε με ψυχή, με κουράγιο και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
Τι έχει μάθει από την Σίτι μετά το πρώτο παιχνίδι και τον Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι είναι πάντα υποψήφια για τον τίτλο. Ο λόγος που δεν το κατέκτησε είναι οι πολλές και καλές ομάδες στη διοργάνωση. Πάντα θα είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου. Εμείς όμως έχουμε ποιότητα, έχουμε αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Διαβάστε ακόμα

Ερυθρόλευκο ξέσπασμα

Το πέμπτο έπιασε λιμάνι (video)

Περίπατος με Αριστοτέλη Σκύδρας

Ο Θρύλος τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (video-pics)

Η αποστολή του Θρύλου για το ντέρμπι της Τούμπας (pic)

TAGGED: top, ΜΑΡΤΙΝΣ

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Avatar photo
By REDNEWS Team
Ακολουθήστε:
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ να σου τραγουδώ Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
Επομενο θεμα Απίστευτο: Με κορωνοϊο και ο Ραντζέλοβιτς! Αναμονή για Ραφίνια
Προηγουμενο θεμα Πως γλέντησε ο Τσουκαλάς τη νίκη επί του ΠΑΟ (video)

Ροή Ειδήσεων

Η κούπα στον κόσμο (video)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ 04/02/2023
Έτσι σήκωσε το 24ο (vid)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ 04/02/2023
«Καθαρή» νίκη με Αιγάλεω
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 04/02/2023
Τσάκισε τον Παναθηναϊκό και σήκωσε το 24ο (video)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ 04/02/2023
Ερυθρόλευκο ξέσπασμα
OLYMPIACOS WOMEN 04/02/2023
Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-11 | HIGHLIGHTS
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 04/02/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?