Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Οι συνθήκες μας οδηγούν στο 3-4-3” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΣ, για τον Ματιέ Βαλμπουενά, τον Γιώργο Μασούρα αλλά και την επιλογή του συστήματος με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Για τον Βαλμπουενά: “Ο Ματιέ είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα. Είναι ένας παίκτης της ομάδας που πάντα τον υπολογίζουμε και πάντα στηριζόμαστε σε αυτόν. Αυτή τη στιγμή έχει βελτιώσει τα επίπεδα της φυσικής κατάστασής του και βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Επομένως αποτελεί μία λύση διότι έχει εμπειρία και έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μπορεί και μας βοηθάει”.

Για το αν ήταν κλειδί το γκολ του Μασούρα: “Όχι το κλειδί της νίκης σήμερα δεν ήταν ο Γιώργος. Ήταν όλη η ομάδα πολύ σταθερή και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ. Είναι καλό που επιστρέψαμε στις νίκες. Ο Γιώργος που πάντα μας βοηθάει πολύ. Το δείχνουν τα νούμερα. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ. Ακόμα μία φορά σκόραρε για εμάς. Πάντα βασιζόμαστε πάνω του. Το πιο σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις νίκες και φτιάχνουμε την αυτοπεποίθησή μας”.

Για το 3-4-3: “Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για όλα τα συστήματα. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα, με 4-4-2, με 4-3-3. Μας αναγκάζουν οι συνθήκες και επιλέγουμε το σύστημα αυτό διότι μας λείπουν παίκτες στο κέντρο όπως οι Κούντε, Μπουχαλάκης που είναι τραυματίας και Αγκιμπού Καμαρά. Ο Ξενιτίδης και ο Σουρλής δεν έχουν εμπειρία. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα και έτσι επιλέγουμε ανάλογες με τις συνθήκες και τον αντίπαλο”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ