Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Τελικός το παιχνίδι με την Πλζεν»

Τελικό χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με την Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ένα 24ωρο πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αποκάλυψε την στρατηγική του, ενώ πρόσθεσε πως αυτός και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν την πρόκριση δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλια του.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τον Γιασίν Μεριά: “Να συγχαρώ τον Γιασίν για την εμπειρία του. Έδειξε την κλάση του. Η ομάδα του κέρδισε πολλά απ’ αυτόν και γύρισε πιο καλός από το Κόπα Άφρικα. Από την πρώτη στιγμή που γύρισε, μου είπε ότι δεν θέλει διακοπές και θέλει να στηρίξει την ομάδα, αν και του είπα πως με τόσους αγώνες, θα χρειαζόταν ξεκούραση. Αυτό δείχνει το πνεύμα της ομάδας και είναι αυτό που θέλουμε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος γι’ αυτόν”.

Για το πλάνο του μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα: “Κατ’ αρχάς, μέσα στην διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν 6-7 ή 8 παιχνίδια που θα θεωρηθούν τελικοί. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέτοιο ματς. Το ίδιο μπορεί να θεωρηθεί και για τη Βικτόρια Πλζεν που έχει προχωρήσει ψηλά και στην χώρα της και στην Ευρώπη και το ότι η Τσεχία είναι ψηλά, το οφείλει και στη Βικτόρια. Δεν θα πούμε την στρατηγική μας αλλά έχει μεγάλη σημασία το ότι θα έχουμε τον κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη και ώθηση. Θα είναι ένας από τους τελικούς που θα έχουμε”.

Για το αν σκοπεύει να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα: “Είχαμε προβλήματα στην τελική πάσα. Είχαμε προβλήματα γιατί κάποιες φορές ήμασταν έξυπνοι στην διαχείριση της μπάλας και άλλοτε όχι. Άλλοτε η Πλζεν ήταν ανώτερη και αυτό δεν μας άρεσε. Δεν θα αναφέρουμε την στρατηγική μας όμως θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα καταφέρουμε μπροστά τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο”.

Για το αν θα παίξει ο Μεριά από την αρχή: “Ο Γιασίν είναι εδώ. Είναι έτοιμος και με αυτοπεποίθηση. Αυτήν την εβδομάδα ξεκουράστηκε λίγο. Επειδή είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, θα είναι μαζί μας και θα παίξει. Θα έχουμε χρόνο να τον ξεκουράσουμε μέσα στην χρονιά”.

Για τα γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη: “Σίγουρα είναι στόχος να προσφέρουμε αυτό το δώρο στα γενέθλια του προέδρου μας. Θα έχουμε και τον κόσμο μας όμως. Να είστε σίγουροι πως θα είμαστε βελτιωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ