Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Θα κάνουμε τα πάντα και έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πριν από το παιχνίδι με την Πόρτο:

“Εάν ρωτάτε εάν νιώθω πεπεισμένος όπως τότε με Αστέρα, Μίλαν και Άρσεναλ το ίδιο μπορώ να πω και τώρα. Ότι θα κάνουμε τα πάντα. Να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε”.

“Όχι δεν πιστεύουμε πως έχουμε πλεονέκτημα. Η Πόρτο έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς θα επιλέξει και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Επίσης έχουμε απώλειες είτε με τραυματισμούς και είτε με κορονοϊό και δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να περάσουμε και έχουμε την ποιότητα”.

“Η αλήθεια είναι πως είχαμε πρόβλημα φέτος και ενώ καμία άλλη ομάδα στον όμιλό μας δεν χτυπήθηκε τόσο από τον κορονοϊό όπως εμείς. Έχουμε δύο παίκτες που δεν ξέρουμε το πότε θα γυρίσουν μετά την προσβολή τους από τον ιό. Ήταν δύσκολα να το ελέγξουμε αυτό και τα ματς ήταν πολύ κοντινά με αποτέλεσμα να χάσουν ματς οι παίκτες μας”.

‘Σε εκείνο το ματς στην Πορτογαλία δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν νομίζουμε πως εκεί τελείωσαν όλα. Η Σίτι ήταν η πιο καλή ομάδα του ομίλου και θα έπαιρνε την 1η θέση. Δεν περιμέναμε να χάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Ότι η Πόρτο δεν έχασε από τη Σίτι δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Όμως γενικά τα ματς με Πόρτο, Μαρσέιγ και Ολυμπιακό ήταν ισορροπημένα”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ