Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Θα πάρουμε πληροφορίες από τον Σωκράτη” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμαθε την κλήρωση κατά την διάρκεια της πτήσης της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού από την Ολλανδία και στο άκουσμα της Αρσεναλ το πρώτο πράγμα που του ήρθε σχετικά ήταν η παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μέχρι πρότινος στην ομάδα του Λονδίνου, όπως είπε στο Olympiacos TV.

O Μαρτίνς είπε αναλυτικά: «Είναι μια σύμπτωση το γεγονός ότι θα επαναληφθεί αυτός ο γύρος με τον ίδιο αντίπαλο που καταφέραμε να αποκλείσουμε πέρυσι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά σε αυτήν τη φάση υπάρχουν μόνο δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος. Δεν έχει σημασία αν θα γίνει με μία νίκη ή με δύο νίκες ή με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα».

Όσον αφορά το αν θα ζητήσει βοήθεια από τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο Σωκράτης. Είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πολύ καλά, αλλά και εμείς, βέβαια, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και την εκτίμηση του αντιπάλου όπως πάντα. Οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία, όμως, μπορεί να αποτελέσει βοήθεια».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ