Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Τίποτα δεν ακυρώνει όσα έχουμε καταφέρει”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

“Το παιχνίδι δεν ήταν καλά παιγμένο από καμία από τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές ευκαιρίες, χωρίς καλή τακτική, εμείς κάναμε 1-2 ευκαιρίες, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να σκοράρει και πήρε το παιχνίδι.

Τίποτα δεν ακυρώνει αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι, όμως αυτό δεν θα γίνει. Είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Στα τελευταία ματς όμως έχουμε δείξει ότι μας λείπει η αδρεναλίνη και δεν έχουμε την εικόνα που είχαμε πριν.

Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, κάτι που το συνηθίζουμε. Μετά είχαμε τον έλεγχο χωρίς να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν κάναμε ευκαιρίες, δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Χάσαμε σήμερα τον στόχο του αήττητου, όμως μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλούς στόχους. Πρέπει γρήγορα να επανέλθουμε.

Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει μία ήττα. Μπορεί να μας βοηθήσει να πάψουμε να είμαστε χαλαροί στην αντιμετώπιση των παιχνιδιών. Μία ήττα ποτέ δεν φέρνει όμως θετικά αποτελέσματα, δεν μπορεί να σημαίνει κάτι καλό.

Για το γκολ που ακυρώθηκε, δεν θέλω να το σχολιάσω, θέλω να το δω πρώτα και μετά θα το σχολιάσω.

Η γεύση που έχω γενικότερα από το πρωτάθλημα είναι φανταστική. Είμαστε δίκαια πρωταθλητές. Μία ήττα δεν μπορεί να ακυρώσει αυτά που έχουμε πετύχει”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ