Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Του χρόνου τίτλο με γεμάτο γήπεδο” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Να κατακτούμε έναν τίτλο σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Αυτό που θέλουμε είναι οι ζωές μας να επανέλθουν στην κανονικότητα.
Το εάν το μυστικό της ομάδας είναι πως εάν δυσκολία να βρει έναν MVP: Πραγματικά είχαμε πει το ίδιο και πέρυσι. Πως MVP είναι η ομάδα. Μία ομάδα ενωμένη. Μία ενωμένη οικογένεια. Παίζουμε και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε κάνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.
Το ότι βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε κάνει πολλά πέναλτι. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί παίζουμε ψηλά και με πίεση. Αυτό αρέσει στους φιλάθλους μας και δεν θα το αλλάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και την ποιότητα να γυρνάει τα αποτελέσματα.
Το κίνητρο για τη συνέχεια: Πάντα υπάρχει γιατί πάντα θέλουμε να δίνουμε καλή εικόνα και να προσφέρουμε θέαμα. Το ότι πήραμε τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος δείχνει την ποιότητα. Όμως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να σέβεται και να τιμάει τη φανέλα. Έχουμε το κίνητρο να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ