Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Βγάλαμε αντίδραση»

Η Λαμία… πλήρωσε τα σπασμένα για την ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει λόγο για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του, μετά από μία άσχημη εβδομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σεμέδο.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για τη σημερινή νίκη: «Σήμερα μας πήγανε όλα καλά. Προερχόμασταν από μια δύσκολη στιγμή  και βγάλαμε αντίδραση. Φυσικά δεν γίνεται να λυθούν όλα σε μία μέρα. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και ήρθε την κατάλληλη στιγμή.Δεν γίνεται να λυθούν όλα τα θέματα όλα σε μια μερα. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Για  την αποτελεσματικότητα της ομάδας του: «Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σήμερα. Στις πρώτες ευκαιρίες βάλαμε γκολ, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια, υποπέσαμε σε ένα πέναλτι και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. Όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι είναι παρόντες σήμερα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει καλά. Αντιδράσαμε σωστά στην πιο δύσκολη στιγμή μας.  Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους. Σε μια έδρα δύσκολη και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μας.

Για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη πριν από το ντέρμπι: «Ήταν μια σημαντική νίκη και πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι οι τρεις βαθμοί. Σε μια δύσκολη έδρα σε μια δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ανεξάρτητα αν είναι πριν από το ντερμπι είτε είναι σε ντέρμπι».

Για την κατάσταση του Σεμέδο: «Θα εκτιμηθεί αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανησυχητικό».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ