Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Υπάρχει έλλειψη υπευθυνότητας”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον ισόπαλο (1-1) αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Το πιο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ευκαιρίες και το κάνουμε σε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα, πράγματι είχαμε πολλές ευκαιρίες σε πολλά ματς για να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα νωρίτερα και δεν το κάναμε. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την υπεροχή. Νομίζω ότι αυτό που είδαμε ήταν έλλειψη υπευθυνότητας. Δεν είχαμε την υπευθυνότητα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ενώ είχαμε τις ευκαιρίες, στην τελική φάση δεν είχαμε την υπευθυνότητα για να τελειώσουμε το ματς. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν εντελώς κυρίαρχοι, δεν τελειώναμε τις φάσεις. Το πρόβλημά μας είναι στην τελευταία μπαλιά και στο τελευταίο σουτ.

Πράγματι, είναι μία τιμωρία σήμερα από τον Πανιώνιο. Είχαμε στο παιχνίδι τόσες πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις πώς συνέβη αυτό, με τόσα σουτ, με τόσα κόρνερ, με τόσες ευκαιρίες να σκοράρεις. Πρέπει να είμαστε καταιγιστικοί στο τελείωμα των φάσεων. Δεν γίνεται να έχεις ευκαιρίες μπροστά σου και να μην τις τελειώνεις».

Για το πόσο θα επηρεάσει το αποψινό αποτέλεσμα, τη συνέχεια με τις δύο δύσκολες αναμετρήσεις με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς απάντησε: «Πράγματι έχουμε το σημαντικότερο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή. Θα δούμε τι πήγε όμως σήμερα άσχημα. Θα δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να διορθώσουμε. Πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, προηγείται το ματς με την Τότεναμ. Αν εκεί η ομάδα δεν έχει καλύτερο επίπεδο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, τότε θα περάσουμε δύσκολα σε ένα αγγλικό γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί, πιο καταιγιστικοί, πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια αν θέλουμε να έχουμε κάτι καλύτερο. Θα αναλύσουμε σε βάθος το παιχνίδι για το τι κάναμε λάθη. Κάναμε και σωστά, γιατί είχαμε την κατοχή. Ήμασταν κυρίαρχοι και δείχνει ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα. Όμως θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μας εμποδίζει για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις.

Όχι πιστεύω ότι έχουμε δύο πρόσωπα, αλλά ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις των αγώνων, παρουσιάζουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός έδρας και στα εκτός. Μέσα στο σπίτι μας είμαστε πιο καταιγιστικοί, πιο καλοί στα τελειώματα φάσεων. Εκτός έδρας μας λείπει αυτό ανεξαρτήτως επιπέδου αντιπάλου».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ