Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Μας προβληματίζει το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων» (vid)

Η πανδημία συνεχίζει να… θερίζει στην Ελλάδα, κυρίως στην Αττική και στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, τέθηκε συζητήθηκε το ενδεχόμενο ανοίγματος των αθλητικών δραστηριοτήτων, με τα όσα ακούστηκαν να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικά.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε η κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία τόνισε πως ο κίνδυνος διασποράς σε μία τέτοια περίπτωση, είναι μεγάλος.

«Είναι εύλογο το ερώτημα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουν οι μαθητές στα σχολεία. Είναι νωρίς, ωστόσο, να μιλάμε για άνοιγμα των κλειστών αθλητικών χώρων, καθώς εκεί δεν φοράμε μάσκα, ερχόμαστε σε πολύ στενή επαφή με τους συναθλητές μας και η μπάλα έχει αποδειχθεί ως ένα από τα μεταδοτικά μέσα για τον ιό. Με την πρώτη ευκαιρία θα φροντίσουμε να επιστρέψουν τα παιδιά και στους αθλητικούς χώρους», υποστήριξε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Αυτό που είδαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν ότι μέσα στους κορυφαίους λόγους επιδημιολογικής επιβάρυνσης ήταν οι αθλητικές δραστηριότητες, ειδικά στις ηλικίες 17 – 18 ετών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ