Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούρας: «Θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό» (vid)

 Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιαγκελόνια, με τον Έλληνα εξτρέμ να τονίζει στην κάμερα του Olympiacos TV: η συνέχεια, τονίζοντας αρχικά:

«Σίγουρα είχαμε μία πολύ καλή απόδοση. Διορθώσαμε τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν δεχτήκαμε γκολ, κάτι το οποίο έχουμε ως στόχο από την αρχή της προετοιμασίας. Ήμασταν πιο πιεστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία πιο αδύναμη ομάδα. Και οι υπόλοιπες ήταν πιο αδύναμες ομάδες, απλώς ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι.Τώρα όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε αυτό που θέλαμε και θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Ο Μασούρας μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν:

«Και ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την είσοδο στους ομίλους. Θα είναι στην ίδια ετοιμότητα με εμάς. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα μας είναι ενισχυμένη. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιειστικοί βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται».

Ο άσος του Θρύλου αναφέρθηκε και στην ομοιογένεια που έχει η ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι από πέρσι μαζί:

«Πολλά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ίδια ενδεκάδα ήταν και πέρσι. Και με τον ίδιο προπονητή. Είναι σημαντικό αυτό που γνωριζόμαστε. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο παιχνίδι μας. Πήραμε όλα αυτά τα στοιχεία που είπαμε να διορθώσουμε και καταφέραμε το 5-0».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ