Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κόσμο το παιχνίδι της Πόρτο με τον Ολυμπιακό

Το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22:00) ο Ολυμπιακό, εκτός από τους παίκτες της Πόρτο, καλείται να αντιμετωπίσει και τους οπαδούς της ομάδας, καθώς, με επίσημη ανακοίνωση τους, οι Πορτογάλοι έκαναν γνωστό πως στις εξέδρες του “Ντραγκάο” θα βρεθούν 3750 φίλαθλοι, οι οποίοι αντιστοιχούν στο 7,5% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Στην ανακοίνωση της η Πόρτο ενημερώνει τον κόσμο της και για τη διάθεση των εισιτηρίων και τον τρόπο που θα κυκλοφορήσουν, ενώ αναφέρουν και το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθηθεί στην αναμέτρηση με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

H πορτογαλική ομάδα τονίζει πως προτεραιότητα για εισιτήριο έχουν τα μέλη του συλλόγου, ενώ οι τιμές για ένα «μαγικό χαρτάκι» θα κυμαίνονται μεταξύ 25-90 ευρώ. Επίσης η Πόρτο ξεκαθαρίζει ότι απαγορεύεται η πώληση και η χρήση εισιτηρίων από τρίτους και ότι οι όσοι αγοράσουν εισιτήριο υποχρεούνται να ολοκληρώσουν μια επιδημιολογική έρευνα, την οποία επέβαλε η UEFA και η οποία παραδόθηκε στον οπαδό τη στιγμή της αγοράς του εισιτηρίου.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα βρεθεί κόσμος στις εξέδρες του Ντραγκάο, μετά τον περασμένο Μάρτιο και την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ