Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Με πέναλτι-φάντασμα προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ (video)

Ο διαιτητής Σκουλάς, με το έτσι θέλω, έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, δίνοντας ένα πέναλτι-φάντασμα στο 118′, όταν η μπάλα βρήκε καθαρά στα πλευρά του Μανθάτη, ο οποίος είχε και γυρισμένη την πλάτη, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο είδε πέναλτι και χάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο ρέφερι απέβαλε τον Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Μετά από την εκτέλεση του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-2, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν πήγαν στην σέντρα για να συνεχίσουν το ματς, με τον Σκουλά να σφυρίζει την λήξη χωρίς να κρατήσει τα δύο λεπτά που είχε υποδείξει ο 4ος.

Ματς-παρωδία, με τον Λουτσέσκου να απειλεί Θεούς και δαίμονες με την λήξη του αγώνα, προκαλώντας για άλλη μία φορά, ο οποίος δήλωσε:
«Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δύο πέναλτι, κόκκινες κάρτες και έπεφταν κάτω για να κερδίσουν χρόνο. Έμειναν κάτω για πάνω από 25 λεπτά. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε προκριθεί από την κανονική διάρκεια του αγώνα»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ