Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Με προοπτική 3ετίας η συζήτηση με την Αδριατική λίγκα! #mexritelous

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να το πάνε μέχρι τέλους και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν για κανέναν ασήμαντο λόγο. Οι ερυθρόλευκοι μετά από την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έθεσαν τους όρους κάτω από τους οποίους θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο εάν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Αυτό δεν έγινε στο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΣΕΦ με αποτέλεσμα να μην κατέβουν στο ματς.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα και έχει κάνει τις επαφές του με την Αδριατική λίγκα, σε ιδιαίτερα σοβαρό επίπεδο. Μάλιστα όπως φαίνεται συζητούν με προοπτική τριετίας, μπαίνοντας ακόμα και σε επιμέρους όρους που αφορούν τα αεροπορικά ταξίδια των ομάδων προς την Αθήνα (γίνεται προσπάθεια ανεύρευσης χορηγού) αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Από την μεριά της η Αδριατική λίγκα είναι διατεθειμένη να κάνει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημά της, προσθέτοντας άλλες δύο ομάδες, για να φτάσει τις 14.

Ο Ολυμπιακός θα εξακολουθήσει να παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα, σε αυτό της Α’2, χρησιμοποιώντας νεαρούς παίκτες, αφού δεν θέλει να χάσει την δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στην Basketleague στο μέλλον, εφόσον αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα.

Οπως καταλαβαίνετε ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν πρόκειται για “πυροτεχνήματα”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ