Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα

Μετά την αναμέτρηση με την TTT Riga στην Λετονία για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν το Σάββατο (09/02, 15:00) την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με στόχο να συνεχίσουν το σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό παραμένουν οι Μίρνα Μάζιτς με την Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: “Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λετονία και σκοπός μας είναι να παίξουμε ένα ακόμα ματς στην Α1 για το πρωτάθλημα δείχνοντας το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Θέλουμε να συνδυάσουμε το αήττητο μας με μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για μας και θέλουμε να παίξουμε και αυτό το ματς για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7 και να τους το αφιερώσουμε”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us