Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Mega: Άνω κάτω Κύπελλο και Πρωτάθλημα λόγω της ΕΠΟ (video)

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στις 12 Σεπτεμβρίου. Στην αυριανή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ αναμένεται η τοποθέτηση των ομάδων για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις νέες ακατανόητες αποφάσεις της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στις 12 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη και επικυρωμένη από την ίδια για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην Λίγκα ομόφωνα έχουν αποφασίσει να προσφύγουν κατά αυτής της απόφασης για να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους που ζημιώνονται.

Σε μια εκρηκτική Εκτελεστική επιτροπή όπου ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις για τον ρόλο που παίζουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης που έχει ήδη κριθεί ακατάλληλο ή το Πανθεσσαλικό.

Οι αντιδράσεις είναι ήδη σφοδρές, ειδικά του Ολυμπιακού, ενώ το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε επίσημα στην ΕΠΟ με ανακοίνωση της.

Στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, αναμένεται η συνολική αντίδραση της Λίγκας που βλέπει τον προγραμματισμό της να καταστρατηγείται και το πρωτάθλημα να οδηγείται σε νέα ημερομηνία έναρξης εξαιτίας των αποφάσεων της ΕΠΟ.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και με ποια ρόστερ θα διεξαχθεί ο τελικός, αν και ήδη από την πλευρά της FIFA τονίστηκε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί με τα φετινά.

Στην εκτελεστική επιτροπή, αποφασίστηκε οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου παρότι υπάρχει απόφαση του Ειρηνοδικείου που το απαγορεύει, όπως και ο αθλητικός νόμος.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ