Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Mega: Με τη σημαία του Ολυμπιακού στην τελευταία του κατοικία ο Νίκος Αλέφαντος (video)

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό η οικογένεια, οι φίλοι του και σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι τον ξεχωριστό προπονητή Νίκο Αλέφαντο. Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, εκπρόσωποι όλων των ομάδων τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Α’ νεκροταφείο.

Ήταν όλοι εκεί, να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Αλέφαντο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή στο ποδόσφαιρό μας. Με τη σημαία του Ολυμπιακού να σκεπάζει το φέρετρο. Τον Ολυμπιακό που λάτρεψε, τον Ολυμπιακό που ως ένδειξη αναγνώρισης με εντολή του διοικητικού του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάλυψε τα έξοδα της κηδείας.

Πλήθος κόσμου από νωρίς βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο για να αποχαιρετίσει τον Νίκο Αλέφαντο. Απλός κόσμος, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Δαρίβας, Δομάζος, Κελεσίδης, Πάντος, Βαμβακούλας, ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας.

Δεκάδες στεφάνια, όπως της οικογένειας Μαρινάκη, του Γιώργου Βαρδινογιάννη, των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, της Θύρας 7.

Ο Νίκος Αλέφαντος μπορεί να μη βρίσκεται πλέον κοντά μας, άφησε όμως ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ