Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλες πιθανότητες για Σεμέδο, η κριτική του Μαρτίνς για τους παίκτες και τα ματς με Τότεναμ και ΠΑΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού, που ήταν διαφορετική σε κάθε ημίχρονο κόντρα στον Βόλο, για συγκεκριμένους παίκτες ξεχωριστά, για τον Σεμέδο αλλά και τα ματς με Τότεναμ και Παναθηναϊκό:

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πράγματα να συζητήσουμε για το α’ μέρος. Όμως υπάρχει η εξής διαφοροποίηση. Ο Βόλος ήρθε να παίξει ανοιχτά. Κάναμε λάθη και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Στο 2ο μέρος ανακτήσαμε τον έλεγχο και παίξαμε στο επίπεδό μας και στο επίπεδο που έπρεπε. Σίγουρα όμως στο α’ μέρος δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο.

Είναι αλήθεια πως είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να έχει πριν νίκη. Με την Τότεναμ όμως το παιχνίδι θα έχει τελείως χαρακτηριστικά από το σημερινό παιχνίδι».

Για τους Σουντανί, Κούτρη και Βαλμπουενά: «Όχι δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον Βαλμπουενά. Ναι για τους Κούτρη και Σουντανί είμαι ευχαριστημένος. Πολύ ευχαριστημένος. Ο Κούτρης ήταν πολύ καλός στο β’ μέρος. Τους αφήσαμε εκτός λίστας λόγω των χαρακτηριστικών των ευρωπαϊκών αγώνων. Ξέρουμε πως ίσως οι παίκτες είναι απογοητευμένοι όπως οι Μπα, Μάρκοβιτς και Μπρούνο. Όμως αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Επίσης στον Γκερέρο θέλαμε να του δώσουμε χρόνο γιατί προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού».

Για τον Σεμέδο: «Ο Σεμέδο ξεκίνησε χθες να προπονείται με την ομάδα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Το επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες να προλάβει την Τότεναμ».

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Όχι εμείς συγκεντρωνόμαστε στην Τότεναμ. Από την Πέμπτη το πρωί θα δούμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό κάνουμε πάντα. Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us