Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μελισσανίδης σε παίκτες ΑΕΚ: «Είστε ξεφτίλες»!

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι στην ΑΕΚ, μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό, μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε αποχωρήσει απογοητευμένος από το ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι, την Δευτέρα επέστρεψε… αγριεμένος. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκονται τα μέλη τη αποστολής του Δικέφαλου και αφού τους ανακοίνωσε πως ο Χιμένεθ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι, στην συνέχεια τους άρχισε στα… γαλλικά, αποκαλώντας τους ξεφτίλες!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους παίκτες:

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα.

Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Απομένουν δέκα ματς.

Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ.

Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα!

Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα».

 

Comments

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ